Bel gerust: 0341 429 955 Paars-logo-Top2

Interfacing

Emergo Systems werkt samen met andere gerenommeerde partijen om te komen tot de best mogelijke oplossing voor iedere gebruiker. Daarvoor zijn een groot aantal standaardinterfaces (koppelingen COMPAS) beschikbaar. Deze mogelijkheden stellen u in staat om op deelgebieden te kiezen voor andere oplossingen i.v.m. kwaliteit, uitbesteding of prijs. Daarnaast stellen deze interfaces u in staat om te communiceren met bijvoorbeeld Gemeenten, Arbodiensten of de GBA. Voor vragen over onze interfaces kunt u contact opnemen met c.smallenbroek@emergo-systems.nl of bellen naar 0341-429955.

Salarisverwerking

RAET
Met RAET onderhoudt Emergo Systems een samenwerking op het gebied van salarisverwerking. COMPAS heeft interfaces met diverse producten van RAET.

ADP
Met ADP onderhoudt Emergo Systems een samenwerking op het gebied van salarisverwerking. COMPAS heeft interfaces met diverse producten van ADP.

Unit4
Met Unit4 onderhoudt Emergo Systems een samenwerking op het gebied van salarisverwerking. COMPAS heeft een interface met Unit4 Salaris en UNIT4 Managed Payroll Services.

Exact
COMPAS ondersteunt met een salarisinterface de salarisverwerking in Exact Salaris en Exact Online Salaris.

ERP/Financieel

Microsoft Dynamics NAV
COMPAS heeft met MS Dynamics NAV een standaardinterface beschikbaar waarmee COMPAS integreert met deze ERP-oplossing. NAV wordt geleverd en ondersteund in de SW-branche door Prodware 

Exact
COMPAS heeft voor Exact een standaardinterface beschikbaar waarmee COMPAS integreert met deze ERP-oplossing. Exact wordt o.a. geleverd en ondersteund in de SW-branche door Exact Nederland zelf, AB software en consultancy en diverse Exact partners.

ISAH
COMPAS heeft voor ISAH een standaardinterface beschikbaar waarmee COMPAS integreert met deze ERP-oplossing.

INFOGroen
COMPAS heeft voor GroenVision en haar voorganger een standaardinterface beschikbaar.

Losse Financiële pakketten

Met de financiële pakketten van Unit4 Financials (voorheen Coda), Visma DBS Financieel, Visma Accountview en Asperion, heeft COMPAS interfaces beschikbaar.

ARBO koppelingen

COMPAS heeft de mogelijkheid om met de meeste ARBO dienstverleners te koppelen. We noemen een aantal: ArboUnie, ArboNed, MaetisArdyn, Remaz, Rienks, Empirion, HCC.

(Lokale) Overheid

Open Standaarden
Emergo Systems is ondertekenaar van het leveranciersmanifest open standaarden. Standaarden die we in ieder geval ondersteunen vindt u op de volgende pagina  Standaarden die niet genoemd worden kunnen wij vaak ontlenen uit bestaande producten en interfaces, zodat toch aan de eisen kan worden voldaan.

Centric
Met Centric onderhoudt Emergo Systems contacten als het gaat om samenwerking en interfacing tussen het SW-Bedrijf en de gemeenten. Tussen COMPAS en Suite4Werk bestaat een cliëntimport, zodat de cliënten vanuit de Sociale Dienst digitaal in COMPAS terecht komen. Naast een cliëntenkoppeling is een koppeling van factuurgegevens beschikbaar tussen COMPAS en Key2Financien.

Oracle
Met de overheidssuite van Oracle is een interface beschikbaar tussen COMPAS en Oracle met name als het gaat om de uurverwerking uit Oracle naar COMPAS en facturen vanuit COMPAS naar Oracle.

COMPET&T
Voor de koppeling met de GBA (Gemeentelijke Basis Administratie) heeft COMPAS een standaardinterface met COMPET&T, zodat GBA gegevens worden geïmporteerd in COMPAS.

MensCentraal
Met de oplossingen van MensCentraal zorgt u voor het samenvoegen van informatie, bijvoorbeeld door het leggen van verbindingen tussen ICT systemen. COMPAS heeft een Query beschikbaar voor MensCentraal, zodat de gegevens uit COMPAS beschikbaar komen in MensCentraal.

Unit4 Financials (voorheen Coda Financials)
Met het binnen diverse gemeenten gebruikte financiële pakket Unit4 Financials (voorheen Coda Financials) is een interface beschikbaar om factuurregels vanuit COMPAS digitaal te koppelen met Unit4 Financials. Daarnaast worden de Relatie- en Debiteurengegevens vanuit Unit4 Financials gekoppeld naar het Relatiebestand van COMPAS.

(Online) Uren- en Tijdregistratie

TimeTell
Met TimeTell bestaat een standaardinterface voor personen van COMPAS naar TimeTell en uren terug vanuit TimeTell naar COMPAS.

Sumatra
Met Sumatra bestaat een standaardinterface voor personen van COMPAS naar Sumatra en uren terug vanuit Sumatra naar COMPAS. Sumatra werkt veelal samen met de ERP-oplossing Exact.

Akyla e-UUR
Met de flexoplossing van Akyla e-UUR heeft COMPAS een standaardinterface beschikbaar voor plaatsing en detacheringsgegevens van COMPAS naar e-UUR en uren terug van e-UUR naar COMPAS.

Scansoftware en programmatuur

Scansys
Met Scansys is er een interface zodat gescande documenten in COMPAS kunnen worden ingelezen.

ScanFlowStore
Met ScanFlowStore is er een interface zodat gescande documenten in COMPAS kunnen worden ingelezen.

Xerox
Met Xerox  is er een interface zodat gescande documenten in COMPAS kunnen worden ingelezen.

Ricoh
Met Ricoh  is er een interface zodat gescande documenten in COMPAS kunnen worden ingelezen.

Canon
Met Canon is er een interface zodat gescande documenten in COMPAS kunnen worden ingelezen.

Toshiba
Met Toshiba is er een interface zodat gescande documenten in COMPAS kunnen worden ingelezen.

Kofax
Met Kofax is er een interface zodat gescande documenten in COMPAS kunnen worden ingelezen.

Document Digitalisering

DigiWerkt
Ten behoeve van het in bulk digitaliseren van uw papieren (Personeels) dossiers hebben we een importkoppeling met DigiWerkt beschikbaar.

Karmac / DocCare
Ten behoeve van het in bulk digitaliseren van uw papieren (Personeels) dossiers hebben we een importkoppeling met Karmac/DocCare beschikbaar.

Reisswolf
Ten behoeve van het in bulk digitaliseren van uw papieren (Personeels) dossiers hebben we een importkoppeling met Reisswolf beschikbaar.

Opleidingssoftware

Coachview
Met de opleidingssoftware van Coachview bestaat een interface van basisigegevens, zodat deze gegevens niet nogmaals hoeven te worden overgenomen in Coachview.

Diagnoseinstrumenten

Dariuz
Met zowel de eerste generatie en de nieuwe generatie Dariuz heeft COMPAS een interface van persoonsgegevens beschikbaar.

Matchcare
Met Matchcare Szeebra heeft COMPAS een interfaces van persoonsgegevens beschikbaar.

Competensys
Met Competensys heeft COMPAS een interfaces van persoonsgegevens beschikbaar.

Werkstap
Met Werkstap heeft COMPAS een interfaces van persoonsgegevens beschikbaar.

Business & Operational Intelligence

MagnaVersum
Met MagnaVersum werken we samen op het gebied van Business Intelligence en Performance Management. MagnaVersum heeft een informatiemanagementomgeving opgezet in Qlik speciaal voor Sociale Werkbedrijven en Gemeenten, waarin de gegevens van COMPAS verwerkt zijn.

Sumatra Software
Met Sumatra  werken wij samen op het gebied van informatievoorziening. De door Sumatra ontwikkelde Operational Intelligence software combineert informatie uit COMPAS en Exact / Dynamics NAV.