Bel gerust: 0341 429 955 Paars-logo-Top2

Lijst open standaarden

Emergo Systems is ondertekenaar van het leveranciersmanifest open standaarden. De onderstaande verplichte ‘pas toe of leg uit’ standaarden zijn slechts enkele voorbeelden van de standaarden die wij ondersteunen. Standaarden die niet genoemd worden kunnen wij vaak ontlenen uit bestaande producten en interfaces, zodat toch aan de eisen kan worden voldaan.

E-Portfolio

COMPAS beschikt over een interface waarmee gegevens zoals competenties en scholing kunnen worden uitgewisseld naar andere platformen en systemen.

HTTPS

De producten COMPAS Online en COMPASCloud die via het internet worden aangeboden zijn voorzien van het HTTPS protocol, zodat de verbinding met de eindgebruiker is versleuteld.

ODF

De COMPAS producten bieden de mogelijkheid om documenten te genereren in ODF formaat, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de koppeling met de OpenSource Office pakketten OpenOffice of LibreOffice.

PDF

COMPAS is in staat om PDF documenten vanuit de applicatie te openen, op te slaan of m.b.v. van de een Office koppeling te genereren.

IPv6 en IPv4

De producten van Emergo Systems die gebruikmaken van IP adressen kunnen zowel IPv4 en IPv6 protocollen ondersteunen.