Bel gerust: 0341 429 955 Paars-logo-Top2

Vacature Full stack Developer

Full stack Developer

Voor het verder door ontwikkelen van COMPASCloud, ons eigen Cloud Platform, zijn we op zoek naar een Full stack Developer. Je komt te werken in een klein team waarbij je direct jouw bijdrage kunt leveren aan de inhoud van het product en de ontwikkeling daarvan!

Wie ben jij?

Jij bent een Full stack Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Je hebt een brede interesse en wil graag je technische skills inzetten en verder ontwikkelen. Jouw functie richt zich naast het verder ontwikkelen van onze software ook op het onderzoeken van de behoeftes van onze klanten. Door in contact te blijven met de klanten weet jij precies hoe we onze software beter kunnen maken.
Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wat ga je doen?

Na een inwerktraject waarbinnen je Emergo, de producten en je teamgenoten goed leert kennen ga je aan de slag. Jij gaat je richten op ons eigen Cloud Platform. Samen met jouw collega’s onderzoek je de klantbehoefte en maak je de klantwensen waar.

Je ondersteunt collega’s en klanten bij inhoudelijke vraagstukken. Je zoekt naar oplossingen binnen de bestaande mogelijkheden of weet de vraagstukken te vertalen in duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Omdat we een klein bedrijf zijn kun jij je op diverse vlakken doorontwikkelen . Je kunt jouw leiderschap skills ontwikkelen of de rol van Product Owner combineren met die van een lead developer. Heb je andere ambities rondom jouw developer rol? Dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden. Jij bent in de lead van jouw loopbaan!

Wat krijg je er voor terug?

• Een uitdagende en dynamische functie bij een goede werkgever, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Emergo;
• Doorgroeimogelijkheden naar een lead development of managementrol;
• Een aansprekende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 24 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
• Een fulltime functie, binnen een klein en gezellig bedrijf, met als standplaats Harderwijk.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een ontwikkelaar die het leuk vindt om breed ingezet te worden. Nieuwsgierig- en zelfstandigheid zijn hierbij kernwoorden. We gaan er van uit dat jij zelf initiatief toont en dat jouw communicatie richting anderen duidelijk en gepast is.
Je hebt ervaring met:
– C# .NET
– AngularJS

Wie zijn wij?

Emergo Systems te Harderwijk is een gespecialiseerd softwarehuis, dat kwaliteitssoftware levert op het gebied van Human Resource Development, arbeidsreïntegratie, cliëntontwikkeling en -begeleiding. De focus ligt hierbij op het leveren van een goede service aan onze klanten. In de loop van de jaren is Emergo Systems uitgegroeid tot marktleider in het marktsegment waarin we opereren.

Emergo kent een no-nonsense cultuur met een goede collegiale sfeer. Wij vinden hard werken normaal en ontspannen net zo belangrijk. We zijn momenteel met acht collega’s en we vinden het leuk om nog meer enthousiaste mensen aan het team toe te voegen.

Interesse?

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald van Veelen via: 0341 – 42 99 55