Bel gerust: 0341 429 955 Paars-logo-Top2

(IT) Consultant/ Support Specialist

  (IT) Consultant/ Support Specialist

Vanwege de succesvolle lancering van onze Cloud- en onlineoplossingen groeien wij hard! Om die reden zijn we zoek naar uitbreiding van ons team. Adviseer jij binnenkort onze klanten en overtuig je hen van de kracht van onze software?

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze Young Professional met een HBO diploma op zak. Je staat aan het begin van jouw carrière en kan niet wachten om te beginnen met een uitdagende baan. Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wat ga je doen?

Je onderhoudt de contacten met onze klanten en ondersteunt ze in het gebruik van de systemen. Daarbij ben je creatief in het zoeken naar onbekende mogelijkheden en creëer je nieuwe kansen. Door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, breng jij de eisen en wensen van onze klanten in kaart, zodanig dat deze vertaald kunnen worden naar gedegen software oplossingen. Je gaat klanten telefonisch helpen met het oplossen van vragen en eventuele problemen met de software. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s bij (omvangrijke) implementaties. Jij doet daarnaast het beheer van onze systemen samen met onze ICT-partner. Kortom, je bent de brug tussen onze producten, jouw collega’s en onze klanten.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een uitdagende en dynamische functie bij een goed werkgever, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Emergo.
  • Diverse doorgroeimogelijkheden;
  • Een aansprekende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 24 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.
  • Een fulltime functie, binnen en klein en gezellig bedrijf, met als standplaats Harderwijk.

Wat vragen wij?

Omdat het werkveld barst van de uitdagingen, kansen en mogelijkheden, vragen we een grote mate van zelfstandigheid. Belangrijke kenmerken zijn eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Daarnaast is het een voorwaarde dat je ervaring hebt met netwerken en (Windows-) Servers en is het een pré wanneer je kennis hebt van SQL, tokens, hostingplatforms, Windowsserver/Azure en/of het en installatie van Microsoft producten.

Wie zijn wij?

Emergo Systems te Harderwijk is een gespecialiseerd softwarehuis, dat kwaliteitssoftware levert op het gebied van Human Resource Development, arbeidsreïntegratie, cliëntontwikkeling en -begeleiding. De focus ligt hierbij op het leveren van een goede service aan onze klanten. In de loop van de jaren is Emergo Systems uitgegroeid tot marktleider in het marktsegment waarin we opereren.

Emergo kent een no-nonsense cultuur met een goede collegiale sfeer. Wij vinden hard werken normaal en ontspannen net zo belangrijk. We zijn momenteel met tien collega’s en we vinden het leuk om nog meer enthousiaste mensen aan het team toe te voegen.

Interesse?

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te sturen naar HR@vicrea.nl , onze HR afdeling pakt jouw sollicitatie dan verder op.

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald van Veelen, via 0341 – 42 99 55 of via info@emergo-systems.nl.

Breng ook eens een bezoek aan onze website op www.emergo-systems.nl