Accountmanager

Wij zoeken een enthousiaste accountmanager! Laat jij onze klanten zien dat ze voor het ontwikkelen van hun mensen onze software moeten gebruiken? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

Wie ben jij?

Met een goed humeur en professionele houding ga je geen uitdaging uit de weg. Je bent energiek, communicatief sterk en zit vol initiatief. Je krijgt er energie van om samen met het team successen te behalen. Je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

We zien graag de volgende zaken terug:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding in communicatie, marketing of commerciële studie;
 • Je bent 24 – 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt affiniteit met IT/Software markt;
 • Je maakt graag sociale impact;
 • Interesse en of ervaring met marketing is een pré;

Wat ga je doen?

Om onze ambitieuze (groei)plannen te realiseren zijn we op zoek naar commerciële uitbreiding. Als accountmanager maak je deel uit van ons enthousiaste sales team en ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten die nodig zijn voor het promoten en het in de markt zetten van Emergo Systems en onze producten.

Je maakt onze klanten enthousiast over onze oplossingen en houdt hen voortdurend op de hoogte over onze ontwikkelingen. Dat vertel je tijdens je bezoek aan klanten en door de verschillende marketingkanalen te benutten.

Je bent daarnaast betrokken bij de lancering van nieuwe producten, je brengt offertes uit en je zoekt continu naar nieuwe mogelijkheden om onze producten onder de aandacht te brengen.

Je volgt de ontwikkelingen en trends. Wat leeft er bij onze klanten, leveranciers, ketenpartners en in de markt? Hoe kunnen de onze producten en diensten zoveel mogelijk toegevoegde waarde leveren voor de klant? Je brengt deze wensen en behoeften bij onze klanten in kaart en vertaalt dit naar concrete producten.

Met oprechte interesse ga jij het gesprek aan, verbind je partijen en stem je af. Zo creëer jij draagvlak en klanttevredenheid.

Kortom, er staat je een prachtige uitdaging te wachten.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een uitdagende en dynamische functie in een jong team, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling en groei van Emergo;
 • Jouw bijdrage heeft direct impact en daardoor kun jij het verschil maken en veel bereiken;
 • Een afwisselende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. vaste salarisstappen, een leaseauto, 26 vakantiedagen, goede pensioenregeling en een mobiele telefoon en laptop.
 • Super leuke collega’s en een heel gezellig en gemotiveerd team;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken;

Wie zijn wij?

Emergo Systems in Harderwijk is een gespecialiseerd softwarehuis, dat kwaliteitssoftware levert op het gebied van Human Resource Development, detachering, arbeidsreïntegratie, cliëntontwikkeling en -begeleiding. De focus ligt hierbij op het leveren van een goede service aan onze klanten. In de loop van de jaren is Emergo Systems uitgegroeid tot marktleider in het marktsegment waarin we opereren.

Emergo kent een no-nonsense cultuur met korte lijnen en een goede collegiale sfeer. Wij vinden hard werken normaal en ontspannen net zo belangrijk. We zijn momenteel met elf collega’s en we voegen graag nog meer enthousiaste mensen toe aan ons team.

Emergo systems is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units. TSS investeert veel in de kennis en doorgroeimogelijkheden van alle medewerkers van de Business Units. Dat geeft jou de kans je kennis te vergroten en legio doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie op te sturen naar HR@emergo-systems.nl. Onze HR afdeling gaat dan met jouw sollicitatie aan de slag.

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald van Veelen, via 0341 – 42 99 55

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.