Jij maakt het werk met onze oplossing elke dag makkelijker!

Jr. IT/Business Consultant

Vanwege de succesvolle lancering van onze Cloud- en onlineoplossingen groeien wij hard! Om die reden zijn we zoek naar uitbreiding van ons team. Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Adviseer jij dan binnenkort onze klanten en overtuig je hen van de kracht van onze software?

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze Young Professional met een HBO diploma op zak. Je staat aan het begin van jouw carrière en kan niet wachten om te beginnen met een uitdagende baan. Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.
Heb je nog geen certificaten? Geen zorgen! Wij zorgen dat jij de benodigde certificaten haalt, waarna je onze software oplossingen kunt aanbieden, trainingen kunt even of zelfs specialist kunt worden.

Wat ga je doen?

Na een inwerktraject waarbinnen je Emergo, de producten en je collega’s goed leert kennen ga je aan de slag. Jij bent voor onze klanten en gebruikers hét aanspreekpunt voor meldingen, vragen, trainingen en wensen met betrekking tot software oplossingen. Dit kan zijn vanuit kantoor of op locatie bij een van de klanten. Met jouw hulp breiden we ons klantenbestand in rap tempo uit. Je vindt het leuk om uitdagende klussen op te pakken.
Je gaat, nadat je onze producten goed hebt leren kennen, klanten telefonisch helpen met het oplossen van vragen en eventuele problemen met de software. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s bij (omvangrijke) implementaties.

Jij slaat een brug tussen gebruikersbehoefte en functionele mogelijkheden van onze softwareoplossing door te schakelen met onze klant, de producten en jouw collega’s.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een uitdagende en dynamische functie in een jong team, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Emergo.
  • Jouw bijdrage heeft direct impact en daardoor kun jij het verschil maken en veel bereiken.
  • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van Medior Consultant;
  • Een aansprekende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto, 24 vakantiedagen, een telefoon, laptop en een goede pensioenregeling.
  • Een fulltime functie, binnen een kleine en gezellige organisatie, met als standplaats Harderwijk. Er is net zoveel ruimte om thuis te werken als op kantoor.

Wat vragen wij?

Omdat het werkveld barst van de uitdagingen, kansen en mogelijkheden, vragen we een grote mate van zelfstandigheid. Belangrijke kenmerken zijn eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Verder hou je graag overzicht en ben je in staat om richtinggevend advies te geven. Daarnaast is het een pré als je kennis hebt van SQL, tokens, hostingplatforms, Windows-server/Azure en/of het beheer en installatie van MS producten.

Wie zijn wij?

Emergo Systems te Harderwijk is een gespecialiseerd softwarehuis, dat kwaliteitssoftware levert op het gebied van Human Resource Development, arbeidsreïntegratie, cliëntontwikkeling en -begeleiding. De focus ligt hierbij op het leveren van een goede service aan onze klanten. In de loop van de jaren is Emergo Systems uitgegroeid tot marktleider in het marktsegment waarin we opereren.

Emergo kent een no-nonsense cultuur met een goede collegiale sfeer. Wij vinden hard werken normaal en ontspannen net zo belangrijk. We zijn momenteel met tien collega’s en we vinden het leuk om nog meer enthousiaste mensen aan het team toe te voegen.

Interesse?

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct.
Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald van Veelen, via 0341-42 99 55.

Hoe gaan wij met je gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Menu