Jij maakt het werk met onze oplossing elke dag makkelijker!

Support Consultant

Vanwege de succesvolle lancering van onze Cloud- en onlineoplossingen groeien wij hard! Om die reden zijn we per direct op zoek naar uitbreiding van ons team. Ben jij degene die met jouw uitstekende communicatie vaardigheden onze klantrelaties actief onderhoud en altijd een passende oplossing weet te vinden?

Wie ben jij?

Jij bent op zoek naar een baan waarbij je mensen echt kan helpen. Je kan goed luisteren en stelt de juiste vragen om mensen echt verder te helpen. Je hebt daarbij gevoel voor hoe dingen werken (processen en systemen). Omdat de klant altijd bij jou terecht kan, ben je in staat relaties op te bouwen met onze klantengroep en ben je een uithangbord voor ons bedrijf!

Heb je ervaring in een andere sector, bijvoorbeeld hospitality, finance, HR of anders en sluit de omschrijving bij je aan, dan kijken we uit naar je reactie!

Wat ga je doen als Support Consultant?

Na een inwerktraject waarbij je Emergo, onze producten, je collega’s én klanten goed leert kennen ga je aan de slag. Als Support Consultant vervul je de (dagelijkse) vraagbaakfunctie voor onze klanten. Dagelijks onderhoudt je relaties met onze bestaande klanten door hen te helpen met hun eerste- en tweedelijns vragen. Je krijgt er energie van om klanten écht verder te helpen en jouw doel is bereikt als klanten tevreden zijn met de oplossing die je hen hebt geboden. Doordat je een actieve relatie onderhoudt met onze klanten, bindt je ze aan ons bedrijf en ben je in staat om onze customer journey te blijven verbeteren.

Daarnaast kan het zijn dat je, in overleg, wordt ingezet om werkzaamheden uit te voeren bij klanten op locatie. Zo ontmoet je ook de mensen die je telefonisch regelmatig spreekt.

Doorgroeimogelijkheden

Nadat je vanaf onze Support-afdeling voldoende kennis en ervaring hebt opgedaan, zijn er mogelijkheden om aan de slag te gaan als Implementatieconsultant. Je gaat dan onze software bij onze klanten in heel Nederland implementeren en daarbij stuur je de (omvangrijke) implementaties aan en beheers je het gehele proces. Ook verzorg je presentaties en geef je cursussen over de softwarepakketten aan de eindgebruikers. Kortom, je bent de brug tussen onze producten en de gebruikersbehoefte onze klanten.

Wat breng je mee?

 • Iemand met ambitie en een HBO of WO diploma in de richting van: Business IT & Management, ICT Management, Software Engineering, Informatica, HR, Facility of een andere passende studie.
 • Jij bent communicatief vaardig, een goede luisteraar en hebt analytisch vermogen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Proactief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen; met jouw creatief oplossingsvermogen is elk obstakel een uitdaging die je graag aangaat.

Dit bieden wij jou:

 • Een uitdagende en dynamische functie in een jong team, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Emergo;
 • Jouw bijdrage heeft direct impact en daardoor kun jij het verschil maken en veel bereiken;
 • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van Implementatieconsultant of Accountmanager;
 • Een aansprekende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 24 vakantiedagen, een telefoon, laptop en een goede pensioenregeling;
 • Een fulltime functie binnen een kleine en gezellige organisatie, met als standplaats Harderwijk. Er is net zoveel ruimte om thuis te werken als op kantoor.

Over Emergo

Emergo Systems in Harderwijk is een gespecialiseerd softwarehuis, dat kwaliteitssoftware levert op het gebied van Human Resource Development, arbeidsreïntegratie, cliëntontwikkeling en -begeleiding. De focus ligt hierbij op het leveren van een goede service aan onze klanten. In de loop van de jaren is Emergo Systems uitgegroeid tot marktleider in het marktsegment waarin we opereren.

Emergo kent een no-nonsense cultuur met een goede collegiale sfeer. Wij vinden hard werken normaal en ontspannen net zo belangrijk. We zijn momenteel met tien collega’s en we vinden het leuk om nog meer enthousiaste mensen bij ons te laten starten.

Interesse?

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald van Veelen, via 0341-42 99 55.

Hoe gaan wij met je gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Menu