Jij maakt het werk met onze oplossing elke dag makkelijker!

Support Consultant

Vanwege de succesvolle lancering van onze Cloud- en onlineoplossingen groeien wij hard! Om die reden zijn we per direct op zoek naar uitbreiding van ons team. Ben jij degene die met jouw uitstekende communicatie vaardigheden onze klantrelaties actief onderhoud en altijd een passende oplossing weet te vinden?

Wie ben jij?

Jij bent op zoek naar een baan waarbij je mensen echt kan helpen. Je kan goed luisteren en stelt de juiste vragen om mensen echt verder te helpen. Je hebt daarbij gevoel voor hoe dingen werken (processen en systemen). Omdat de klant altijd bij jou terecht kan, ben je in staat relaties op te bouwen met onze klantengroep en ben je een uithangbord voor ons bedrijf!

Heb je ervaring in een andere sector, bijvoorbeeld hospitality, finance, HR of anders en sluit de omschrijving bij je aan, dan kijken we uit naar je reactie!

Wat ga je doen als Support Consultant?

Na een inwerktraject waarbinnen je Emergo, de producten, je collega’s én klanten goed leert kennen ga je aan de slag. Als Support Consultant vervul je de helpdeskfunctie voor onze klanten. Dagelijks onderhoudt je relaties met bestaande klanten door hen te helpen met hun eerste- en tweedelijns vragen. Je krijgt er energie van om klanten écht verder te helpen en jouw doel is bereikt als klanten tevreden zijn met de oplossing die je hen hebt geboden. Doordat je een actieve relatie onderhoudt met onze klanten, bindt je ze aan ons bedrijf.

Daarnaast kan het zijn dat je in overleg wordt ingezet om klussen uit te voeren bij klanten op locatie.
Zo ontmoet je ook de mensen die je telefonisch regelmatig spreekt.

Doorgroeimogelijkheden

Nadat je vanaf onze support voldoende kennis en ervaring hebt opgedaan, zijn er mogelijkheden om aan de slag als Implementatieconsultant. Je gaat onze software bij onze klanten in heel Nederland implementeren en daarbij stuur je de (omvangrijke) implementaties aan en beheers je het gehele proces. Ook verzorg je presentaties en geef je cursussen over de softwarepakketten aan de eindgebruikers. Kortom, je bent de brug tussen onze producten en onze klanten.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een uitdagende en dynamische functie bij een goed werkgever, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Emergo.
  • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van Implementatieconsultant, of Accountmanager;
  • Een aansprekende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a., 24 vakantiedagen, een telefoon, laptop en een goede pensioenregeling.
  • Een fulltime functie binnen een klein en gezellig bedrijf, met als standplaats Harderwijk. Er is net zoveel ruimte om thuis te werken als op kantoor.

Wie zijn wij?

Emergo Systems in Harderwijk is een gespecialiseerd softwarehuis, dat kwaliteitssoftware levert op het gebied van Human Resource Development, arbeidsreïntegratie, cliëntontwikkeling en -begeleiding. De focus ligt hierbij op het leveren van een goede service aan onze klanten. In de loop van de jaren is Emergo Systems uitgegroeid tot marktleider in het marktsegment waarin we opereren.

Emergo kent een no-nonsense cultuur met een goede collegiale sfeer. Wij vinden hard werken normaal en ontspannen net zo belangrijk. We zijn momenteel met tien collega’s en we vinden het leuk om nog meer enthousiaste mensen bij ons te laten starten.

Interesse?

Spreekt de vacature jou aan? Neem dan contact met ons op zodat we elkaar (digitaal) kunnen leren kennen! Heb je nog vragen en/of wil je direct solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op via info@emergo-systems.nl. We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega.

Menu