Werken bij Emergo Systems

Onze vacatures

Emergo kent een no-nonsense cultuur met een goede collegiale sfeer. Wij vinden hard werken normaal en ontspannen net zo belangrijk.
Bij ons wordt je in je werk uitgedaagd en kun je je ruimschoots ontwikkelen.

Stages en afstuderen

We willen je graag de kans geven om je te ontwikkelen en de markt te verkennen voor je toekomstige baan. Wij bieden plek om je stage- of afstudeeropdracht uit te voeren.
Als volwaardig collega draai je in ons team mee bij alle werkzaamheden. Zo merk je hoe we op kantoor samenwerken en bij de klant meedenken. Je bepaalt grotendeels zelf hoe je je opdracht wilt vormgeven en op welk gebied je je wilt ontwikkelen.

Momenteel hebben we de volgende stageplek beschikbaar:

“Ik ben nu 28 en voor mij is het sociale werkveld waarin Emergo haar ICT-producten beheert een interessante en prettig werkende omgeving. Mede hierdoor heb je te maken met dezelfde soort mensen, waarin geen haantjes gedrag wordt getoond. Iets wat ik als prettig ervaar want daardoor is samenwerken al snel constructief. Er is binnen Emergo ruimte voor ontplooiing; je wordt gezien en er is vanuit het management aandacht voor zowel je persoonlijke als zakelijke ambities. Daarin wordt met je mee gedacht en vrijwel niets is onmogelijk zolang jij goed op je plek zit..”
Sander Vermeulen – IT Consultant