Opdracht voor uitbreiding COMPAS binnen Robedrijf Rotterdam

Rob_logo

Emergo Systems heeft de opdracht gekregen om de bestaande COMPAS installatie breder te implementeren binnen de organisatie van Robedrijf. COMPAS draait al enkele jaren binnen de gemeente Rotterdam, o.a. t.b.v. van de subsidie administratie voor de mensen die vallen onder de Sociale Werkvoorziening in Rotterdam. Daarnaast wordt COMPAS gebruik t.b.v. detacheringfunctionaliteit voor Robedrijf Baan en Markt.

COMPAS zal nu ook als PersoneelsInformatie Systeem worden gebruikt voor de medewerkers van Roteb. Op dit moment zitten deze Personeelsgegevens nog in een ander systeem. Door de loop der jaren is in dat systeem veel maatwerk toegevoegd. De opdracht is om de Personeelsgegevens en het maatwerk over te zetten naar de standaard- en branche specifieke functionaliteit van COMPAS. Daarmee komen alle gegevens samen, aangezien COMPAS al gebruikt wordt voor de WSW subsidie administratie en detachering. Roteb was door de inzet van COMPAS voor subsidie en detachering al reeds in het bezit van de Personeelsmodule van COMPAS. Deze module zal nu breder worden ingezet.

We zijn als Emergo Systems verheugd dat we voor de gemeente Rotterdam deze opdracht mogen uitvoeren. Voor Rotterdam kunnen we daarmee de kosten op termijn reduceren door alle gegevens voor de WSW binnen één standaardapplicatie onder te brengen.

Rotterdam is naast het grootste SW-Bedrijf van Nederland, WOZL (5.000 medewerkers), één van de grootste gebruikers van COMPAS. COMPAS wordt ook in twee andere steden van de G4 gebruikt, waaronder Den Haag (Haeghe Groep) en Utrecht (UW Reïntegratie). In totaal werken er 58 SW-bedrijven in Nederland met COMPAS, dat is 66% van alle SW-Bedrijven.

 

Vorig bericht
Wet Werken naar Vermogen door de Tweede Kamer heen
Volgend bericht
Larcom Ommen maakt winst en implementeerde COMPAS