“Met deze oplossing heb ik volledig inzicht in alle cliënten die we begeleiden naar een passende werkplek.”

Onze oplossing stelt u in staat om het begeleidingsproces in beeld te houden van initiële kennismaking (loonwaardemeting), klaarmaken voor een werkplek, het zoeken van een werkplek tot het begeleiden op de werkplek. Dat geeft inzicht in het succes van de organisatie en de middelen die daarvoor zijn gebruikt.
Door de portalen van COMPASCloud kan u uw cliënten, opdrachtgevers en inleners eenvoudig betrekken in de begeleiding naar/bij werk.

Cliënt volgen

Deze oplossing biedt u een uitgebreid cliëntvolgsysteem (CVS). Alle stappen die doorlopen worden met een cliënt kunt u volgen en meetbaar maken.
U krijgt alles wat u nodig heeft op het gebied van wet- en regelgeving voor de WSW en Participatiewet, een uitgebreid competentiesysteem om metingen te verrichten, zoals een loonwaardemeting, en het volgen van de ontwikkeling.
Door middel van matching kunt u het zoeken van een geschikte werkplek of geschikte kandidaat door het systeem laten doen.

Samenwerking binnen en buiten de organisatie

De kracht van deze oplossing ligt in de samenwerking van verschillende partijen in hetzelfde systeem. Zo kunnen, naast het werkbedrijf, ook gemeenten, opdrachtgevers, inleners en de cliënten zelf betrokken worden in proces van de cliënt. Doordat zij allemaal met dezelfde bron werken is hun data altijd up-to-date.

Interne plaatsingen

Met een compleet HRM-systeem inclusief verlof, verzuim, salaris en ontwikkeling heeft deze oplossing de nodige tools in huis om uw interne plaatsingen te verzorgen. U hoeft dus niet te schakelen tussen verschillende systemen.
Alle wet- en regelgeving wordt toepast voor alle regelingen en is eenvoudig in te zien.
Zo is het ook zeer geschikt voor Beschut Werk in het kader van de WSW en de Participatiewet.

Plaatsingen bij inleners

Als u mensen wilt detacheren bij inleners kan onze oplossing deze administratie ondersteunen. U heeft de beschikking over een volledige CRM-module met daarin o.a. per relatie welke plaatsen er zijn en welke bezetting er is.

Onze oplossing is o.a. voorbereid op:

  • Begeleid Werken
  • Individuele detachering
  • Loonkostensubsidie (LKS)