“Al jarenlang biedt COMPAS mijn organisatie de mogelijkheden om al onze medewerkers de juiste aandacht te bieden.”

Wanneer uw organisatie zich bezighoudt met het uitvoeren van de Participatiewet, Wet Sociale Werkvoorziening en Werk & Inkomen weet u wat er allemaal om de hoek komt kijken om uw werk goed uit te voeren. Samen met het verantwoorden van uw populatie naar arbodiensten, statistiekbureaus en overheden kosten deze werkzaamheden veel energie en mankracht.

De vele processen en registraties lijken soms af te leiden van wat u daadwerkelijk wilt doen: al uw medewerkers begeleiden naar werk. Daarnaast verandert de wet en regelgeving regelmatig en zult u uw processen daarop moeten afstemmen.

COMPAS is ook beschikbaar als service (SaaS)

Vastleggen van dagelijkse processen

Gebruikers kunnen op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier verslag leggen van hun activiteiten.

Verantwoording naar derden

De standaard aanwezige statistiekrapportages ondersteunen u in het genereren van maandelijkse en jaarlijkse verplichte verantwoordingen.
Ook zijn er vele koppelingen beschikbaar om met andere pakketten gegevens uit te wisselen.

Overzicht bij elke stap

Bij elke stap beschikt u over alle informatie die nodig hebt bij het uitvoeren daarvan.

Detachering

Bij elke stap beschikt u over alle informatie die nodig hebt bij het uitvoeren daarvan.

Personeelsbeleid (HRM)

Breng mensen in beeld met eigen capaciteiten, competenties en mogelijkheden. Naast specifieke persoonskenmerken denken we ook aan meer administratieve zaken zoals ziekte, verlof en de aansturing van de salarisverwerking.

Cliëntvolgsysteem (CVS)

Beheer uw cliënten op eenvoudige wijze in digitale dossiers. Vanuit hier kunt u starten met het ontwikkelen van de carrière van uw cliënten. Dat kan door het volgen van een opleiding, het vinden van een arbeidsplaats, het deelnemen aan een ontwikkeltraject of een dienstverband. Uiteraard kunnen we in COMPAS ook een combinatie van deze instrumenten inzetten.

Bedrijven die werken met onze producten

De mogelijkheden op een rijtje

Neem simpel contact op voor meer informatie