“Met COMPAS Online hoef ik me geen enkel moment zorgen te maken over het technische onderhoud.”

Sommige organisaties willen zich minder of zelfs niet meer bezig houden met de digitale infrastructuur om alle applicaties zelf te hosten en te onderhouden. Dit leidt af van waar het u werkelijk om draait: het begeleiden naar werk van uw cliënten.
Wilt u liever de installatie en het onderhoud uitbesteden aan de specialist? Dan is de SaaS oplossing COMPAS Online de oplossing voor uw organisatie.

COMPAS Online is de versie van COMPAS zoals u die gewent bent bij een on-premise installatie, maar u hoef deze niet te installeren. U ontvangt inloggegevens om op een beveiligde manier verbinding te maken met de applicatie. Dit stelt u in staat om enkel bezig te zijn met de inhoud en kunt u het technische gedeelte aan ons over laten.

Werk op afstand

U maakt verbinding met de applicatie door middel van Remote Desktop. Hier meer is het mogelijk de prestaties van de server te gebruiken op uw eigen omgeving.

Updates voor u verzorgt

Voor de COMPAS software worden regelmatig updates beschikbaar gesteld. In overleg kunt u deze op uw eigen gewenste moment geïnstalleerd laten worden.

2 omgevingen

U krijgt de beschikking over 2 omgeving: een productie- en testomgeving. Hiermee kunt u altijd ideeën proberen in de testomgeving voordat u ze toepast in de productieomgeving.

Veiligheid boven alles

De omgevingen voldoen aan alle beveiligingsnormen. We maken gebruik van MFA voor de gebruikersinlog en kunnen desgewenst de beveiliging nog verder aanscherpen.

Bedrijven die werken met onze producten

Neem simpel contact op voor meer informatie