“COMPASCloud biedt mijn inleners de mogelijkheid al de registraties papierloos te doen.”

Lange tijd was het gewoon dat alle gewerkte uren van de medewerkers nog daadwerkelijk op papier werd aangeleverd, dat verlofaanvragen mondeling werden gedaan en dat documenten met pen werden ondertekend. Met COMPASCloud is dit verleden tijd.

Met automatische workflows en taken biedt het dé mogelijkheid om verschillende verantwoordelijken hun instemming of wijzigingen te geven. Hiermee kunt u uw processen nog beter automatiseren en borgen.

Urenregistratie

Genereer met 1 druk op de knop de urenbriefjes voor de hele organisatie op basis van de roosters.

Verzuim

Registreer verzuim direct als u een melding binnenkrijgt. De registratie is direct beschikbaar in de rapportages.

Mutaties

Laat mutaties zoals contactgegevens, functie, roosters, werktijden eenvoudig beoordelen door de juiste verantwoordelijke.

Documenten

Genereer documenten op basis van de gegevens in het dossier en laat deze controleren door de verantwoordelijke collega’s.

In direct contact met uw COMPAS-installatie

Alle registraties en aanpassingen zijn direct van toepassing in uw COMPAS-installatie. U werkt altijd met dezelfde informatie.

Samenwerking door de hele organisatie

Maak iedereen verantwoordelijk voor zijn of haar eigen deel. Laat uw medewerkers en inleners zelf hun registraties doen en controles uitvoeren. Workflows bieden de mogelijkheid om taken toe te wijzen aan de juiste verantwoordelijke. Hiermee creëert u een grotere betrokkenheid en bewustwording.

Gewoon vanuit de browser

Iedereen kan vanaf elke locatie inloggen en werken in COMPASCloud. De geheel op browser-gebaseerde applicatie biedt alle flexibiliteit die u wenst.

Bijna direct aan de slag

Binnen enkele dagen geïmplementeerd binnen uw organisatie.

Bedrijven die met dit product werken

Neem simpel contact op voor meer informatie