Westrom kiest voor COMPAS software van Emergo Systems

We zijn zeer verheugd wederom een nieuwe klant te mogen verwelkomen, ditmaal heeft Westrom voor de software van Emergo Systems gekozen! Westrom zal gebruik gaan maken van COMPAS in combinatie met ons innovatieve COMPASCloud platform. 

Met de inzet van COMPASCloud kunnen de werkprocessen van Westrom middels workflows worden geautomatiseerd. Ook wordt het voor medewerkers van Westrom mogelijk overal en met ieder device gemakkelijk in te loggen op hun COMPASCloud omgeving.

Over Westrom:
Elk mens heeft waarde en verdient passend werk. Vanuit die overtuiging biedt Westrom ondersteuning aan mensen die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Westrom voert de Wet sociale werkvoorziening en de Participatiewet uit voor de vijf Midden-Limburgse gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Roermond. Wij laten mensen participeren en integreren en brengen zoveel mogelijk mensen naar (regulier) werk of andere vormen van participatie in de samenleving. Bij detacheringen verzorgt Westrom de begeleiding.

Vorig bericht
Vixia gaat gebruik maken van de COMPAS-producten
Volgend bericht
Werkbedrijf De Binnenbaan kiest voor COMPAS