“Om echte service te bieden, moeten we iets toevoegen dat niet met geld kan worden gekocht of gemeten, en dat is jouw oprechtheid en integriteit.”

HBO afstudeerstagiair Customer Services

Inzicht in klantervaringen is hét startpunt van klantgericht (consultancy) advies. Voor het peilen van onze klanttevredenheid zijn we opzoek naar een enthousiaste afstudeerder die direct van waarde wil zijn voor onze organisatie door een klanttevredenheidsonderzoek uit te gaan voeren. Je komt te werken in een klein maar zeer betrokken team waarbij je direct jouw bijdrage kan leveren aan ons team, ons product en onze dienstverlening.

Wie ben jij?

Jij bent een vierdejaars student die klaar is voor de laatste stap binnen de opleiding, namelijk afstuderen. Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je kan goed in teamverband werken, maar bent daarnaast zelfstandig ook heel sterk. Tijdens je opleiding heb je kennis vergaard die betrekking hebben tot marketing, onderzoek skills en het doen van bedrijfsadvies en dit wil je graag in de praktijk brengen.

Tijdens deze afstudeerstage maak je niet alleen kennis met het product maar ook met de klanten en gebruikers. Door in contact te zijn met onze klanten weet jij precies hoe wij onze software en dienstverlening nog beter kunnen maken. Samen met jouw collega’s ga jij Emergo Systems nog succesvoller maken en kun jij je verder ontwikkelen.

Je krijgt  positieve energie  om samen met jouw collega’s successen te behalen. Je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Je bent creatief, zelfstandig, resultaatgericht en neemt initiatief waarbij je gestructureerd te werk gaat. Uiteraard ben je leergierig en durf je taken op je te nemen die wellicht nieuw voor je zijn. Je denkt graag mee over de aanpak maar je steekt ook de handen uit de mouwen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wat ga je doen?

Je gaat de customer journey samen met ons in kaart brengen en ontwikkelt aan de hand daarvan een mooie (online) vragenlijst die we kunnen gaan uitzetten bij onze klanten. Op basis van de resultaten zal je ons gaan helpen de klanttevredenheid, de online vindbaarheid, ons product en onze dienstverlening in het algemeen te optimaliseren.

Doel: dat wij als organisatie meer leren over de verwachtingen van onze klanten, ontdekken hoe tevreden ze zijn over onze dienstverlening en hoe loyaal onze klanten zijn tegenover onze organisatie.

We vinden het belangrijk om te benoemen dat jouw onderzoeksresultaten en aanbeveling niet onderin een laatje gaan verdwijnen. Je kan bij ons daadwerkelijk een bijdrage leveren.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een uitdagende en dynamische afstudeerstage bij een goede werkgever, waar je je talenten optimaal kunt ontwikkelen en de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Emergo;
  • Een aansprekende stage waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
  • Een passende stagevergoeding;
  • Goede begeleiding
  • Een leervolle stageperiode bij een gezellig, jong en informeel bedrijf.
  • Een kans om jouw carrière bij ons te starten.
  • Een laptop in bruikleen gedurende je stageperiode;

Wat vragen wij?

Wij zoeken een HBO afstudeer stagiair(e) die het leuk lijkt om de klanttevredenheid te onderzoeken, wat enigszins aansluit bij jouw huidige opleiding. Nieuwsgierig- en zelfstandigheid zijn hierbij kernwoorden. Wij gaan er van uit dat jij zelf veel initiatief toont. Kennis van SPSS is een pré. Begint jouw afstudeertraject later in het jaar? Wij bekijken graag samen de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Emergo Systems is een gespecialiseerd softwarehuis gevestigd in Harderwijk. Wij leveren kwaliteitssoftware op het gebied van Human Resource Development, arbeidsreïntegratie, cliëntontwikkeling en -begeleiding. De focus ligt hierbij op het leveren van een goede service aan onze klanten. In de loop van de jaren is Emergo Systems uitgegroeid tot marktleider in het marktsegment waarin  wij  opereren.

Emergo kent een no-nonsense cultuur met een goede collegiale sfeer. Wij vinden hard werken normaal en ontspannen net zo belangrijk. Wij zijn momenteel met tien collega’s en wij vinden het leuk om nog meer enthousiaste mensen ons team te laten versterken!

Interesse?

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt kan je contact opnemen met Ronald van Veelen via: 0341 – 42 99 55

Breng ook eens een bezoek aan onze website www.emergo-systems.nl