Nieuws

Nieuws introductie tekst is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

COMPAS en Youforce

Nieuws
0
COMPAS en Youforce: een betrouwbare softwarecombinatie voor de administratie van een Sociaal Werkbedrijf. Werkkracht zet COMPAS en Youforce van RAET in voor ondersteuning van Participatiewet.De sociale werkvoorziening (SW) is een belangrijke verantwoordelijkheid voor gemeenten in Nederland. De gemeente Ede heeft dit in 2017 ondergebracht in een aparte dochterorganisatie met de…

Panteia WSW Statistiek 2e helft 2018

Nieuws
0
De Panteia WSW-statistiek voor de tweede helft van 2018 dient weer opgeleverd te worden. Deze statistiek levert rechtstreeks input die ten grondslag ligt aan de verdeling van het WSW budget. Een kwalitatief goed bestand opleveren is dus essentieel. Maak gebruik van onze uitgebreide expertise op dit gebied. Onze consultants kunnen…

COMPASCloud Workflow Designer beschikbaar!

Nieuws
0
Onze nieuwste aanwinst is de COMPASCloud Workflow Designer. Met deze tool kunnen workflows eenvoudig worden aangemaakt en aangepast. De tool is intuïtief en visueel ingericht. Onderstaand alvast een voorproefje van de werkende functionaliteit. De workflow stappen zijn in onderstaand scherm via simpele sleepbewegingen met elkaar te verbinden. Verder kunnen alle…

COMPASCloud Correspondentie uitleverbaar

Nieuws
Emergo Systems
Met de COMPASCloud Correspondentiemodule die nu gereed is en de ondersteuning van workflow in COMPASCloud, kunnen de processen binnen uw organisatie volledig gedigitaliseerd worden. Dit draait tevens al bij een aantal COMPAS gebruikers. Onderstaand de voor uw organisatie te behalen voordelen. Procesdigitalisering Workflow tool voor het digitaliseren van alle werkprocessen;Terugdringen papieren stroom;Altijd…

NoordWestGroep breidt COMPASCloud verder uit

Nieuws
0
NoordWestGroep is al sinds lange tijd COMPAS-gebruiker. Men heeft ervoor gekozen om COMPASCloud verder uit te breiden voor de interne urenregistratie. Het huidige proces maakt plaats voor een efficiënte workflow met digitale urenbrieven. Deze urenbrieven worden vooraf ingevuld, en houden rekening met verzuim, verlofaanvragen en feestdagen.

DSW Rijswijk vult COMPAS aan met COMPASCloud

Nieuws
0
Sociaal Werkbedrijf DSW is het mensontwikkelbedrijf voor Rijswijk en omstreken. DSW heeft ervoor gekozen om COMPAS in combinatie met COMPASCloud breed in te zetten binnen de organisatie. Zo gaat men urenregistratie (detacheringen, projecturen en interne uren) in COMPASCloud uitvoeren. Daarnaast zorgen uitgebreide interfaces met Exact dat alle gegevens maar 1 keer ingevoerd hoeven worden.

GelreWerkt! nieuwe COMPAS Online gebruiker

Klantcases, Nieuws
0
GelreWerkt! is de uitvoerder van de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening (Wsw) voor de gemeente Zutphen. Men heeft COMPAS Online gekozen als meest geschikte pakket voor de SRG-statistiek en de Panteia WSW Statistiek.

iWerk Nieuwe COMPAS Gebruiker

Klantcases, Nieuws
0
iWerk, dat valt onder Werkplein Drentsche Aa, is het tweede nieuwe bedrijf dat ontstaan is door de splitsing van Alescon op 1 januari 2019. Wij zullen ook hier onze expertise inzetten om COMPAS optimaal af te stemmen op de werkprocessen van de organisatie.

STARK Hoogeveen nieuwe COMPAS gebruiker

Klantcases, Nieuws
0
Stark is per 1 januari 2019 van start gegaan en komt voort uit het voormalige werkvoorzieningsschap Alescon, welke is opgedeeld in een tweetal nieuwe organisaties. Wij helpen Stark bij het implementeren van COMPAS. Men voert met behulp van COMPAS de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening uit.

Scalabor nieuwe COMPAS gebruiker

Klantcases, Nieuws
0
Scalabor is de naam van het nieuwe werkbedrijf dat per 1 januari 2018 de activiteiten van Presikhaaf heeft voortgezet. Emergo Systems ondersteunt Scalabor bij deze overgang. Naast de overgang van de reeds bestaande zaken, is tevens de uitrol van COMPASCloud gestart om de processen rondom interne urenregistratie en detacheringen te optimaliseren.
Menu