In 2014 groei voor Emergo Systems!

We kijken zeer tevreden terug op 2014. Het jaar waarin veel COMPAS gebruikers de overstap maakten naar COMPAS 5 op MS SQL Server. Mede door deze praktijkervaringen zijn we nu ook in staat de nog resterende gebruikers over te zetten naar COMPAS 5.

Nieuwe COMPAS Gebruikers

2014 was ook het jaar waarin we 3 grote COMPAS gebruikers aan de gebruikersgroep mochten toevoegen. Delta Zutphen en Empatec Sneek kozen voor COMPAS, maar daarnaast hebben we nog een grote Gemeente mogen voorzien van COMPAS Online, onze SaaS oplossing.

COMPAS Cloud

Nu COMPAS 5 in productie is kunnen we ons ook gaan richten op verdere productinnovaties. Daarvoor hadden we de MS SQL Server van COMPAS 5 wel nodig als robuuste basis. Na een uitvoerig onderzoek naar de best hanteerbare technieken zijn we vanaf de zomer 2014 gestart met de ontwikkeling van COMPAS Cloud. We verwachten zelfs de eerste versies van één van de CloudApps/Webportalen voor halverwege 2015 te gaan uitbrengen.

Participatiewet

De veranderingen in de Participatiewet vragen een groot aanpassingsvermogen van onze klanten en de sector als geheel. Emergo Systems blijft alle ontwikkelingen nauwgezet volgen en past waar nodig de COMPAS software aan op de eisen die gesteld worden. Zo zullen we per 01-01-2015 de nieuwe SRG Statistiek ondersteunen en de indicatiestelling voor de Participatiewet in COMPAS onderbrengen. Dit doen we zowel voor COMPAS 5, maar ook nog voor de ‘oude’ COMPAS 4.2  SR8 omgeving.

In 2014 groei voor Emergo Systems

Ondanks aanzienlijke bezuinigingen die met de nieuwe Participatiewet gepaard gaan, hebben we als softwarebedrijf kans gezien een groei op verschillende onderdelen te bewerkstelligen in 2014. Onze missie blijft daarom ook in 2015, om voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding specialistische softwareproducten voor het Sociale Domein en de Sociale Werkvoorziening te onderhouden en verder door te ontwikkelen. In dat kader willen wij het voor onze klanten zowel financieel als functioneel aantrekkelijk houden om COMPAS te gebruiken. Dit kunnen we alleen maar realiseren door heel efficiënt en met korte lijnen te werken. Wat ons betreft een voorwaarde om succesvol te zijn in de toekomst!

 

 

Vorig bericht
Nieuwe wetgeving 2015 Participatiewet in COMPAS ondergebracht
Volgend bericht
Status COMPAS 4.2 COMPAS 5 en COMPAS Cloud