COMPAS 4.2 SR 8 Build 208 Nieuwe WSW Statistiek

Op vrijdag 29 mei 2015 zijn alle COMPAS 4.2 gebruikers voorzien van een Update via de e-mail. In de Update leveren we COMPAS 4.2 SR8 Build 208 uit. In deze update zit uitsluitend de aanpassing ten behoeve van de vernieuwde WSW-statistiek van Panteia.

In COMPAS 4.2 heeft ‘Referentietabel Cliëntdossier, Opvolging’ een extra verdichtingsveld gekregen waardoor zowel de oude (veld Statistiek t/m 2014) als de nieuwe statistiekcode (veld Statistiek) wordt gevuld. Het veld Statistiek wordt automatisch gevuld tijdens de installatie van de update, maar dient achteraf goed gecontroleerd te worden.

We adviseren u om de update eerst in een testomgeving te installeren en de wijzigingen goed door te testen, alvorens de update in de productieomgeving te plaatsen!

Uitfasering COMPAS 4.2

Gebruikers die nu nog op COMPAS 4.2 zitten, verzoeken we om contact op te nemen met Emergo Systems voor de overgang naar COMPAS 5. Bevindt u zich reeds in het upgradetraject? Dan is het raadzaam om een livedatum in te plannen met uw consultant.

Nieuwe WSW Statistiek COMPAS 5 SR3

COMPAS 5 gebruikers vragen we nog even geduld te hebben voor de uitgifte van de vernieuwde WSW Statistiek. We zullen deze vernieuwde WSW Statistiek direct uitleveren met een groot aantal functionele- en technische verbeteringen. We maken daar een speciale Service Release 3 voor op COMPAS 5 die we de komende weken zullen uitleveren.

 

Vorig bericht
COMPAS Nieuwsbrief mei 2015
Volgend bericht
COMPAS 5 Service Release 3 beschikbaar