COMPAS Nieuwsbrief mei 2015

 

Ondersteuning COMPAS 4.2 nadert eindfase

Vanaf januari 2014 zijn we gestart om de lang verwachte COMPAS 5 op Microsoft SQL Server met nieuwe functionaliteit uit te leveren aan onze gebruikers. Meer dan 60% van alle COMPAS gebruikers is nu in productie met COMPAS 5 en het overgrote deel heeft toestemming gegeven voor het laten uitvoeren van het upgradetraject de komende weken en maanden. Het betekent dat we COMPAS 4.2 zoals eerder aangekondigd gaan uitfaseren.

COMPAS 5 Volwassen 

Nu COMPAS 5 1,5 jaar in productie is kunnen we ook spreken over een volwassen product waar iedereen met een gerust hart mee kan werken. De reacties die we terugkrijgen van gebruikers zijn positief, ook als het gaat om de nieuwe functionaliteit die wordt meegeleverd.

Nieuwe Mogelijkheden Matching op Plaatsing COMPAS 5

Sinds COMPAS 5 SR2 zijn de mogelijkheden om in COMPAS een geschikte kandidaat bij een interne- of externe werkplek te zoeken behoorlijk uitgebreid. De concrete werking van de Matchingsfunctionaliteit in COMPAS 5 werkt als volgt:

  1. Uw bedrijf heeft geschikt werk binnengehaald voor een individuele of groepsdeta/plaats. De Externe Plaats voor dit werk wordt in COMPAS éénmalig aangemaakt.
  2. Aan de Externe Plaats in COMPAS kan vervolgens een eigen competentie profiel worden gekoppeld, dat kan een heel simpel of een uitgebreid profiel zijn.
  3. Vervolgens kan er worden gematcht, waarbij vooraf al rekening wordt gehouden met selectiecriteria zoals Man/Vrouw, Plaats, Woonplaats, Leeftijd, Opleiding, Regeling etc.
  4. Aan de hand van het profiel en de selectiecriteria komt er een groep met meest geschikte kandidaten voor het werk naar voren.
  5. Vervolgens kunnen kandidaten die al voor de korte termijn op ander werk zijn ingepland worden uitgesloten van het overzicht, datzelfde geldt voor het Rooster, maar dan voor de lange termijn.
  6. De groep mensen die resteert kunnen geplaatst worden en ook direct gefactureerd worden in COMPAS

In het voorbeeld op onze website hebben we de werkwijze met enkele Screenshots toegelicht Lees meer >

 

Uw huidige COMPAS installatie in de Cloud: dat kan!

 
Emergo Systems ontvangt veel vragen van gebruikers of het mogelijk is om hun COMPAS installatie naar de Cloud te verhuizen. Dat kan vrij snel en simpel geregeld worden. Het product COMPAS Online voorziet in een compleet pakket aan producten en diensten, zodat u ondersteund wordt bij een groot aantal zaken. Het enige dat u nog nodig heeft voor COMPAS Online is een internetverbinding.Voor meer informatie, neem contact op met Christiaan Smallenbroek via c.smallenbroek@emergo-systems.nl of bel 0341-429955   

Ontwikkeling COMPAS Cloud Portaal vordert

De ontwikkeling van COMPAS Cloud vordert. COMPAS Cloud is het nieuwe Cloud Portaal van Emergo Systems dat naadloos integreert met COMPAS 5. COMPAS Cloud werkt alleen i.c.m. COMPAS 5, omdat het gebruik maakt van de Microsoft SQL database. We verwachten 2e helft van 2015 de eerste Release (Verlof functionaliteit) te kunnen doen van COMPAS Cloud, we houden u uiteraard op de hoogte.

 

 

 

Vorig bericht
Helpdesk gesloten op dinsdag 5 mei
Volgend bericht
COMPAS 4.2 SR 8 Build 208 Nieuwe WSW Statistiek