COMPAS 4.2 SR4 is beschikbaar

COMPAS 4.2 SR4  lost een aantal problemen op die in eerdere versies van 4.20 voorkomen, tevens zijn er weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd. In totaal 10 pagina’s aan functionele verbeteringen en aanvullingen!

Een kleine selectie van een aantal belangrijke nieuwe functionaliteiten t.o.v. 4.20 SR3 hebben we hier opgesomd.

  • Aanpassing ten behoeve van wettelijke wijzigingen verlofrechten per 01-01-2012
  • Trajecten kunnen worden opgeschort. Gekoppeld aan een ziekte gebeurt dit automatisch wanneer een medewerker hersteld is. Op die manier kan de aanpak van de ziekte automatisch en gestructureerd verlopen.
  • Registratie van arbeidstherapie is nu mogelijk.

Uiteraard is dit een beperkte selectie uit alle aanpassingen in deze Service Release en kunnen andere kleinere aanpassingen voor uw organisatie van groot belang zijn. Het blijft voor (applicatie)beheerders daarom noodzakelijk om de gehele release notes goed door te nemen.

Gebruikers van COMPAS krijgen een e-mail met weblink om de programmatuur te downloaden. In deze e-mail zullen ook de release notes worden gepubliceerd.

Mocht u nadere informatie willen over de punten uit de release notes, dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw contactpersoon van Emergo Systems of via Emergo Systems Support.


 

Vorig bericht
SW-Bedrijf Reestmond Meppel gaat over op COMPAS
Volgend bericht
Fijne feestdagen!