SW-Bedrijf Reestmond Meppel gaat over op COMPAS

SW-Bedrijf Reestmond Meppel heeft besloten de keuze te maken voor COMPAS. Met deze keuze wil Reestmond aansluiting zien te vinden met een standaard software oplossing voor de WSW en Wet Werken naar Vermogen. Een andere reden om COMPAS in te zetten is gelegen in het feit dat collega’s uit de regio al met COMPAS werkten. Zo kan er gemakkelijk kennis met elkaar worden gedeeld en kunnen deze SW-bedrijven elkaar helpen met het beheer van hun eigen COMPAS installatie. De salarisverwerking door ADP zal worden aangestuurd vanuit COMPAS, daarnaast zal het ERP-systeem Microsoft Dynamics AX worden verbonden aan COMPAS. Emergo Systems heeft voor de ERP-systemen Microsoft Dynamics AX en NAV verschillende interfaces ontwikkeld, zodat gegevens éénmalig worden vastgelegd. Met Reestmond erbij werkt nu de gehele Sociale Werkvoorziening in Drenthe met COMPAS. Alescon en Emco Groep werken al vele jaren met COMPAS.

Reestmond is één van de grootste werkgevers in de regio Zuid-West Drenthe en voert voor de gemeenten Meppel, Westerveld, Staphorst en De Wolden de Wet sociale werkvoorzieningen uit.

Het doel van Reestmond is mensen ontwikkelen, waardoor voor hen de afstand tot de arbeidsmarkt wordt verkleind en de kans op een reguliere baan vergroot.

Reestmond is een werk-leerbedrijf. De medewerkers van Reestmond worden in een zo normaal mogelijke arbeidsomgeving opgeleid voor een vak. Medewerkers die niet in staat zijn uit te stromen naar het vrije bedrijf, biedt Reestmond werk dat is afgestemd op hun mogelijkheden.

Voor meer informatie over Reestmond gaat u naar www.reestmond.nl

Vorig bericht
Trion en Oostergo samen verder met COMPAS
Volgend bericht
COMPAS 4.2 SR4 is beschikbaar