COMPAS gebruiker Concern voor Werk uitgeroepen tot beste leerbedrijf in de Benelux

COMPAS gebruiker Concern voor Werk is uitgeroepen tot beste leerbedrijf in de Benelux. Deze prestigieuze prijs maakt deel uit van The Golden Service Awards. Dit zijn onderscheidingen die de schoonmaakbranche om de 2 jaar uitreikt aan bedrijven die opmerkelijke prestaties leveren. Naast de onderscheiding voor Beste leerbedrijf bestaan er awards voor Schoonmaakster van het Jaar, de MVO Award en Best schoongemaakte project in diverse branches.

In het juryrapport wordt Concern voor Werk geprezen voor de geleverde prestaties op het gebied van re-integratie en de kwaliteit van het geleverde werk. Een belangrijk punt dat meegegeven wordt is de beroepstrots. Dankzij intensieve begeleiding op sociaal en maatschappelijk vlak worden medewerkers volwaardige vakkrachten. Om ‘de schoonmaker’ uit de anonimiteit te krijgen, probeert Concern voor Werk zoveel mogelijk dagschoonmaak te realiseren, aldus de jury.
De uitreiking van the Golden Service Awards 2012 heeft plaatsgevonden op 1 februari jl. in het Kurhaus te Scheveningen.

 

 

 

 

 

 

 

Bron: website Concern voor Werk

Concern voor Werk gebruikt COMPAS al jaren zeer intensief en op praktisch elk functioneel terrein. Na toestemming en overleg met gebruiker Concern voor Werk  kunnen we een referentiebezoek voor geïnteresseerden aanvragen.

Vorig bericht
WWNV: Relatiebeheer en Werkgever centraal stellen
Volgend bericht
DCW Enschede accepteert COMPAS