Emergo Systems wil haar groeiambitie waarmaken en wordt onderdeel van Total Specific Solutions

Utrecht, 1 december 2017. Total Specific Solutions (‘TSS’) is de nieuwe eigenaar van automatiseerder Emergo Systems, marktleider en expert in het gemeentelijk domein van Wet sociale werkvoorziening (‘WSW’) en arbeidsreïntegratie. Met deze acquisitie breidt TSS haar oplossingen voor het gemeentelijke domein verder uit. De overname biedt Emergo Systems de middelen om door te groeien en haar ambitie waar te maken.

Emergo Systems

TSS hanteert een decentrale marktbenadering, waardoor de klanten van Emergo Systems op de voor hen bekende en gewaardeerde wijze bediend blijven, met de voor hen bekende softwareoplossingen. Met de overname is de continuïteit hiervan nog beter geborgd.

Patrice van Geffen, managing director bij TSS: “Wij zijn blij dat Emergo Systems deze keuze heeft gemaakt. Hun groeiambities sluiten naadloos aan op die van ons en zij hebben hun kracht in de markt al bewezen.
De activiteiten van Emergo Systems en andere business units binnen TSS vullen elkaar uitstekend aan. Door het samengaan verkrijgt Emergo Systems de noodzakelijke schaal en slagkracht om verder te innoveren en investeren in haar producten. En TSS verbreedt zo haar portfolio aan software en dienstverlening in het sociaal domein.”

Christiaan Smallenbroek, directeur bij Emergo Systems: “Emergo Systems is een leverancier van oplossingen voor regionale samenwerkingen op het gebied van Wet sociale werkvoorziening en arbeidsreïntegratie. Wij waren op zoek naar een partij waarmee wij de toekomst voor ons bedrijf, klanten en werknemers kunnen borgen. Zowel de landelijke als lokale overheid stelt steeds zwaardere eisen aan beveiliging, standaardisatie en gegevensuitwisseling. En terecht vinden wij. Dit stelt echter wel zware eisen aan de softwareleverancier en haar eigen organisatie. Dankzij de overname door TSS is dit nog beter gegarandeerd.”

Emergo Systems

Emergo Systems is opgericht in 1987 en is een gespecialiseerde leverancier van software voor toepassingen in het sociaal domein. Emergo levert standaardsoftware, on premise en in de cloud, voor het uitvoeren van de Participatiewet, Wet sociale werkvoorziening en Werk & Inkomen. Zij ondersteunt onder andere sociale diensten van gemeenten, SW-bedrijven en re-integratiebedrijven. Onderdeel van haar DNA is kennisdeling met een breed netwerk waarin eindgebruikers, lokale en rijksoverheden, partners en andere softwareleveranciers participeren.

Meer informatie op de website: www.emergo-systems.nl

Total Specific Solutions (TSS)

Total Specific Solutions is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijnde lokale en centrale overheid, de zorg, retail, financiële dienstverlening en accountancy, juridische dienstverlening, de vastgoedmarkt en automotive. TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc.

Meer informatie op de website: www.totalspecificsolutions.com

Meer informatie:

Emergo Systems
Christiaan Smallenbroek
Telefoon: +31 6 22236980
Email: c.smallenbroek@emergo-systems.nl

Total Specific Solutions
Patrice van Geffen
Email: P.vanGeffen@tss-vms.com

Vorig bericht
Werkkracht Ede nieuwe COMPAS gebruiker
Volgend bericht
Gemeente Groningen en Werkbedrijf Iederz nieuwe COMPAS gebruikers