Werkkracht Ede nieuwe COMPAS gebruiker

Werkkracht Ede biedt vanaf 1 januari 2018 perspectief op werk en participatie voor alle werkzoekenden en werknemers uit de gemeente Ede die vallen onder de brede doelgroep van de Participatiewet met en zonder arbeidsbeperking. Vanaf 1 januari 2018 zullen de Edese mensen die nu bij de Permar WS werken ook in dienst komen van het nieuwe participatiebedrijf.*

COMPAS en COMPASCloud zullen worden toegepast om de specifieke processen voor de verschillende doelgroepen van Werkkracht Ede te kunnen ondersteunen. Daarnaast zal COMPAS worden aangesloten op een aantal bestaande systemen binnen de gemeente, waaronder de salarisverwerking van RAET en de financiële software Unit4 Coda.

COMPAS duurzame applicatie

COMPAS  is een duurzame applicatie, omdat het systeem zich makkelijk aanpast op veranderende situaties. COMPAS behoudt z’n waarde, bijvoorbeeld binnen transities naar een regionaal- of gemeentelijk Werkbedrijf, waarbij COMPAS opnieuw wordt aangesloten op bestaande salaris, financiële- en gemeentelijke systemen. De specifieke COMPAS functionaliteit blijft zo behouden en wordt binnen een gewijzigde omgeving opnieuw ingezet!

Voor een totaaloverzicht van al onze koppelingen klik hier.

* bron:  www.ede.nl

Vorig bericht
Tomingroep nieuwe COMPAS gebruiker
Volgend bericht
Emergo Systems wil haar groeiambitie waarmaken en wordt onderdeel van Total Specific Solutions