NoordWestGroep nieuwe Jobfeed gebruiker

NoordWestGroep Steenwijk gaat Jobfeed gebruiken als instrument om actuele vacatures en potentiële werkgevers in beeld te krijgen. NoordWestGroep was voorheen de Sociale Werkvoorziening voor Steenwijk en omgeving , maar NoordWestGroep is tegenwoordig overwegend een arbeidsontwikkelingsbedrijf waar mensen worden bemiddeld naar begeleid werken, detachering of beschut werken.

Het opbouwen van het relatienetwerk met werkgevers blijft voorwaardelijk om een passende werkplek te vinden voor medewerkers en cliënten. Hier zet NoordWestGroep zich hard voor in. Naast deze ontwikkelingen werkt NoordWestGroep op dit moment nauw samen met de IGSD Steenwijkerland. Alle activiteiten op het gebied van re-integratie smelten hierdoor in één. Of het nu gaat om een sociale werkplek, het aanvragen van een uitkering of bijstand. In de nieuwe situatie is straks sprake van één loket voor werkgevers. Om werkgevers en vacatures pro-actief in beeld te krijgen wordt daarom straks gebruik gemaakt van de realtime vacature informatie uit Jobfeed.

NoordWestGroep gebruikt al jarenlang COMPAS. Zo is tegenwoordig ook de Diagnose methodiek voor medewerkers en cliënten in COMPAS ondergebracht. Deze door NoordWestGroep zelf gekozen methodiek is destijds samen met Emergo Systems ingericht.

Vorig bericht
Aankondiging CAO aanpassing WSW inzake verlof COMPAS
Volgend bericht
Service Release 7 COMPAS 4.2 Nieuwe SRG Statistiek + Optimalisaties