Wat is nieuw in COMPAS 5 op MS SQL Server

COMPAS 5 is het vertrouwde COMPAS systeem, maar nu voorzien van Microsoft SQL Server Database. Microsoft SQL Server is de wereldstandaard voor dataopslag en verwerking. Het stabiele platform maakt COMPAS toekomstbestendig en legt het fundament voor nieuwe- en aanvullende COMPAS producten.

Nieuwe functionaliteit

Naast een geheel nieuw DatabasePlatform heeft Emergo Systems belangrijke functionaliteit toegevoegd aan COMPAS 5. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden:

1. Roosterplanning voor Personeel en Externe Plaatsing

Aan de hand van basisroosters kunt u een planning maken in de toekomst. Er wordt daarbij rekening gehouden met individuele- of collectieve verlofreserveringen. Dit kan zowel op intern personeel, maar ook op extern geplaatst personeel worden toegepast. De planningsfunctionaliteit biedt ook ruimte voor het inbouwen van cyclische patronen.

Roosterplanning

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Formatieplanning

De Formatieplanning is geïntegreerd met de Roosterplanning en geeft de bezettingsgraad per afdeling/organisatieplaats weer over een bepaalde periode.

Formatieplanning

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Individuele Trajectfacturering

Deze functionaliteit maakt het binnen Trajecten mogelijk om op individuele basis facturen te verzamelen en te verwerken. Zo kan op diverse momenten, bijvoorbeeld na het sluiten van het traject, direct worden gefactureerd. Deze facturen zijn vervolgens weer digitaal te verwerken in uw financiële administratie.

indivtrajectfacturatie

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Online Helpfunctie en Nieuwe Iconenset

De helpfunctie is in COMPAS 5 nu Online beschikbaar. Organisaties krijgen vanuit COMPAS een eigen login waarmee ze de helpfile zelf kunnen aanvullen, afgestemd op de werkprocessen van de organisatie. Deze aanvullingen zijn alleen voor uw eigen organisatie zichtbaar. Naast de Online Helpfunctie hebben we de bestaande iconenset vernieuwd, zodat dit de gebruikersbeleving verbetert.

Afscheid nemen van COMPAS 4.2

Voor COMPAS gebruikers die nog werken met COMPAS 4.2 hebben we een overzichtelijk upgradetraject voorbereid tegen een vast tarief en korte doorlooptijd. Mocht u nog geen voorstel hebben ontvangen voor een overgang, dan kunt u contact opnemen met het support van Emergo Systems of uw eigen consultant benaderen.

 

Vorig bericht
Vanaf 1 februari 2014 IBAN!
Volgend bericht
De nieuwe Features van COMPAS 5 op MS SQL