Developer bij Emergo Systems: Waar technologie en sociale impact elkaar ontmoeten

Developer

Ben jij gepassioneerd door softwareontwikkeling en wil je bijdragen aan tools die professionals helpen groeien? Emergo Systems zoekt een toegewijde en innovatieve developer om ons team te versterken. Bij ons kun je je technische vaardigheden inzetten om echte verandering te bewerkstelligen!

Wie ben jij?

Jij bent een ontwikkelaar met een passie voor techniek en een oog voor detail. Je werkt graag in teamverband om gemeenschappelijke doelen te bereiken en deelt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie. Je bent proactief, oplossingsgericht en bereid om je kennis voortdurend uit te breiden. Jouw analytisch vermogen stelt je in staat complexe problemen te doorgronden en effectieve oplossingen te implementeren.

We zijn op zoek naar iemand die:

 • Een HBO of WO opleiding in Informatica heeft afgerond of vergelijkbare praktische ervaring bezit.
 • Flexibel beschikbaar is voor 32 tot 40 uur per week.
 • Gemotiveerd is om sociale impact te maken door technologie.
 • Technische oplossingen kan bedenken én effectief kan communiceren.

Wat ga je doen als developer?

Om onze ambitieuze groeiplannen te realiseren zijn we op zoek naar uitbreiding. Als Developer maak je deel uit van ons enthousiaste R&D team en ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten die nodig zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van onze producten.
Je werkt aan de applicatie en doet aanpassingen die leiden tot structureel betere oplossingen. Je hebt een pragmatische aanpak, maar houdt ook rekening met de lange termijn.

Je zult:

 • Nieuwe functies ontwikkelen en bestaande processen verbeteren binnen onze applicatie.
 • Actief bijdragen aan ons SCRUM-proces, door samen te werken en elke sprint te streven naar innovatie.
 • Directe impact maken door technische keuzes en verbeteringen voor te stellen die onze gebruikerservaring verhogen.

 

We werken (o.a.) met de volgende technieken:

 • Frontend: Angular, TypeScript, Webpack
 • Backend: .NET MVC, AutoMapper, Entity Framework
 • Database: MS SQL Server

Bij het bouwen van grotere projecten kun je samen met de Product Manager op pad om de klanten uit te vragen naar hun behoefte aan ons product. Zo streven we altijd naar het beste resultaat voor onze klanten.

Kortom, je staat aan de basis van het ontwikkelen van een zeer succesvol product en het team dat daaraan werkt.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een dynamische rol binnen een jong en enthousiast team.
 • Directe impact op product en organisatie met ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder salaris, 26 vakantiedagen, pensioenregeling en een mobiele telefoon en laptop.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Een professionele, maar informele werksfeer met leuke teamactiviteiten.

Wie is Emergo Systems?

Bij Emergo Systems, gevestigd in Harderwijk, draait alles om het creëren van vooruitstrevende software oplossingen die een verschil maken in Human Resource Development, detachering, arbeidsre-integratie, cliëntontwikkeling en -begeleiding. Onze missie? Het leveren van topkwaliteit dienstverlening aan onze klanten, waardoor we zijn uitgegroeid tot een toonaangevende speler in onze sector.

We zijn trots op onze no-nonsense bedrijfscultuur, waar open communicatie, korte lijnen en teamgeest centraal staan. Bij ons vind je een mix van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, binnen een sfeer waar hard werken hand in hand gaat met ontspanning en plezier. Met een compact en hecht team van vijftien professionals zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste talenten om onze gelederen te versterken.

Emergo Systems is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software onderneming van Europa met meer dan 160 onafhankelijke Business Units. TSS investeert veel in de kennis en doorgroeimogelijkheden van alle medewerkers van de Business Units. Dat geeft jou de kans je kennis te vergroten en legio doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer nu!

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Stuur je CV en motivatiebrief naar HR@emergo-systems.nl. Heb je vragen? Neem contact op met Robert de Jong op 0341 – 42 99 55.