Als jij die briljante code ontwikkelt, zet je de optimale user experience neer én bouw je verder aan je carrière.

Developer

Wij zoeken een analytische developer! Laat jij onze software steeds beter passen, zodat onze klanten zich onbezorgd kunnen richten op het ontwikkelen van hun mensen? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

Wie ben jij?

Met een toewijding en een sterk teamgevoel ga je geen uitdaging uit de weg. Met je analytische blik, verantwoordelijkheidsgevoel en ideeën over hoe je een applicatie inricht ga je vol energie aan de slag. Je krijgt er energie van om samen met het team successen te behalen. Je bent continu op zoek naar mogelijkheden om de software blijvend te verbeteren. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend. 

We zien graag de volgende zaken terug:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding in Informatica;
 • Je bent 24 – 40 uur per week beschikbaar;
 • Je maakt graag sociale impact;
 • Je bent graag sparringpartner van de Productmanager en Managing Director;
 • Je helpt graag je collega’s naar een hoger niveau;

Wat ga je doen als developer?

Om onze ambitieuze (groei)plannen te realiseren zijn we op zoek naar uitbreiding. Als Developer maak je deel uit van ons enthousiaste R&D team en ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten die nodig zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van onze producten.
Je werkt aan de architectuur van onze applicatie en doet aanpassingen die leiden tot structureel betere oplossingen. Je hebt een pragmatische aanpak, maar houd ook rekening met de lange termijn.

Je weet daarnaast complexe projecten/vraagstukken op te knippen in stappen en kan die benoemen. Op die manier weet je ook je collega’s te helpen en te coachen in het maken van de juiste (ontwerp)keuzes.

We werken (o.a.) met de volgende technieken:

 • Angular en AngularJS (typescript)
 • .NET MVC
 • MS SQL Server

Kortom, je staat aan de basis van het door ontwikkelen van een zeer succesvol product en het team dat daaraan werkt.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een uitdagende en dynamische functie in een jong team, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling en groei van Emergo Systems;
 • Jouw bijdrage heeft direct impact en daardoor kun jij het verschil maken en veel bereiken;
 • Een afwisselende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. vaste salarisstappen, 26 vakantiedagen, goede pensioenregeling en een mobiele telefoon en laptop.
 • Super leuke collega’s en een heel gezellig en gemotiveerd team;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken;

Wie is Emergo Systems?

Emergo Systems in Harderwijk is een gespecialiseerd softwarehuis, dat kwaliteitssoftware levert op het gebied van Human Resource Development, detachering, arbeidsreïntegratie, cliëntontwikkeling en -begeleiding. De focus ligt hierbij op het leveren van een goede service aan onze klanten. In de loop van de jaren is Emergo Systems uitgegroeid tot marktleider in het marktsegment waarin we opereren.

Emergo Systems kent een no-nonsense cultuur met korte lijnen en een goede collegiale sfeer. Tegelijk zijn we zelfstandig met een sterk gevoel voor eigen verantwoordelijkheid.. Wij vinden hard werken normaal en ontspannen net zo belangrijk. We zijn momenteel met veertien collega’s en we voegen graag nog meer enthousiaste mensen toe aan ons team.

Emergo Systems is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software onderneming van Europa met meer dan 160 onafhankelijke Business Units. TSS investeert veel in de kennis en doorgroeimogelijkheden van alle medewerkers van de Business Units. Dat geeft jou de kans je kennis te vergroten en legio doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie op te sturen naar HR@emergo-systems.nl Onze HR afdeling gaat dan met jouw sollicitatie aan de slag.

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald van Veelen, via 0341 – 42 99 55