COMPAS Gebruiker Reestmond kiest Jobfeed als Vacaturevinder

Emergo Systems is sinds kort partner van Jobfeed de online vacature spider vanTextkernel

Met Jobfeed kan er direct inzicht verkregen worden in alle actuele vacatures die geplaatst zijn op het internet. Onmisbare informatie voor professionals die mensen moeten detacheren, bemiddelen of plaatsen naar werk.

Reestmond wil met behulp van Jobfeed snel inzicht hebben in de regionale en actuele vacatures, zodat de tijd die gemoeid is met het vinden van geschikt werk tot een minimum beperkt kan worden.

Emergo Systems heeft in samenwerking met Textkernel Reestmond voorgelicht over de mogelijkheden, zodat Reestmond ook overtuigd raakte van de toegevoegde waarde van de Jobfeed applicatie en de besparing qua tijd in het vinden van geschikte vacatures voor cliënten en medewerkers.

Inmiddels zijn we met diverse COMPAS gebruikers in gesprek over de mogelijkheden van Jobfeed. Het is zeer actueel in een tijd waarin ‘Werken naar Vermogen’ centraal staat. Met de koppeling vanuit COMPAS naar Jobfeed is er direct een koppeling gemaakt van Arbeidsontwikkeling in COMPAS naar de Arbeidsmarkt in Jobfeed.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie :

c.smallenbroek@emergo-systems.nl

 

 

Vorig bericht
Re-integratieplanning bij verzuim met behulp van Compas!
Volgend bericht
Emergo Systems ondersteunt bij BTW verhoging in COMPAS