Emergo Systems levert COMPAS Online aan Pantar Amsterdam

Pantar Amsterdam biedt werk aan 3.500 mensen uit Amsterdam en Diemen.Van oudsher voert Pantar de Wet Sociale Werkvoorziening uit voor deze gemeenten.

Pantar gaat COMPAS Online per 01-01-2014 gebruiken voor het volgen en verantwoorden van WSW medewerkers. Emergo Systems heeft de opdracht gekregen om COMPAS Online in te zetten en te zorgen voor up-to-date software voor het aanleveren van SiSa-verantwoording, WSW-Statistiek en Wachtlijstbeheer. Met COMPAS Online wordt het maatwerk vervangen dat gemaakt was in het voorgaande HR-systeem.

Emergo Systems heeft zich sinds 1987 gespecialiseerd in het ondersteunen van specifieke functionaliteit voor de Wet Sociale Werkvoorziening, waaronder de diverse verantwoordingsstatistieken. Per 01-01-2015 gaat Emergo Systems ook de nieuwe Participatiewet ondersteunen, welke als vervanger gaat dienen voor de bestaande Wajong-, WSW- en WWB-regelingen. De WSW-regeling en statistiek zal voor de bestaande doelgroep de komende jaren nog steeds van toepassing blijven.

COMPAS Online is hetzelfde vertrouwde COMPAS systeem, maar dan via internet (de cloud) te benaderen. De gebruiker van COMPAS Online heeft daarvoor alleen nog maar een internetverbinding en browser nodig, de software draait vanuit een beveiligd Datacentrum in Nederland.

COMPAS Online wordt gekoppeld met ADP, ADP en Emergo Systems werken daartoe al enkele decennia samen.

 

 

Vorig bericht
Service Release 8 COMPAS 4.2 is beschikbaar
Volgend bericht
Vanaf 1 februari 2014 IBAN!