COMPASCloud Verlof beschikbaar voor COMPAS gebruikers

COMPASCloud het nieuwe Online Cloudportaal van Emergo Systems dat direct op uw eigen COMPAS of COMPAS Online kan worden aangesloten. COMPASCloud Verlof is de eerste module in een reeks van producten die Emergo Systems beschikbaar stelt voor haar gebruikers.

Met COMPASCloud Verlof ziet de medewerker in één oogopslag hoeveel verlof nog kan worden opgenomen. Daarnaast kan direct een verlofaanvraag worden ingediend. Voor leidinggevenden is er een beheeromgeving beschikbaar, waarmee verlofaanvragen kunnen worden goedgekeurd en het totale overzicht bewaard blijft.

Snel operationeel

COMPASCloud Verlof maakt gebruik van uw eigen gegevens en kan daardoor binnen 2 dagen worden geïmplementeerd. Er kan vrijwel direct worden gestart met het in gebruik nemen van COMPASCloud.

Zomer 2016: COMPASCloud Uren & Inlenersportaal

COMPASCloud Verlof is gemakkelijk uit te breiden met het COMPASCloud Uren & Inlenersportaal. Dit portaal voorziet in het afhandelen van uren, urenbriefjes, facturen, relatiegegevens, en verzorgt de informatievoorziening naar de Inlener. Het COMPASCloud Uren & Inlenersportaal is zomer 2016 beschikbaar en sluit volledig aan op uw bestaande COMPAS of COMPAS Online.

Nieuwsgierig?

Bekijk alvast onze YouTube over COMPASCloud Verlof en neem contact met ons op.

Vorig bericht
COMPAS 5 Service Release 4 beschikbaar
Volgend bericht
COMPAS Gebruikersdag 2016